Bloem
& Kreatie

Volop fleurige uitdaging!

  • Workshops
  • Abonnementen
  • Zijden Bloemen
  • Rouw Bloemwerk
  • Bruids Bloemwerk

Bloem & Kreatie

José Kleine-Hopman

Jose Kleine-Hopman

José Kleine-Hopman geeft al sinds 1997 groen- en bloemworkshops aan de Bosweg 22 in ’t Zand (Noord-Holland). In deze speciale, tevens verwarmde ruimte kan zij zich helemaal uitleven!

José had hiervoor 9 jaren een bloemenwinkel(s) in Callantsoog en Schagerbrug en vanaf 2019 runde ze 4 jaren met veel passie haar eigen prachtige bloemenwinkel in Schagen.

Sinds 2024 is er een compleet nieuw  Atelier/Workshop neergezet aan de Bosweg 22 in ’t Zand.

Openingstijden
Wij zijn op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur geopend. De overige dagen zijn wij alleen op afspraak geopend!

Daarnaast hebben wij ook nog 3 prachtige B & B’s, kijk hier voor meer info over onze Bloem & Bed.

Volop fleurige uitdaging!

 

 

Workshops

Wij organiseren regelmatig workshops.

Paasworkshop
Paasdeco ei of een Paas deco krans. Het zijn lang houdbare stukken, goed verversbaar en ook nog eens superleuk om te maken. De duur van de workshop is 2 a 2,5 uur.

Agenda

 

 

Paas workshop
Bloem & Kreatie

Abonnementen

Wilt u altijd een heerlijk vers seizoensboeket op tafel?

Dan is een bloem abonnement iets voor u:  wij bezorgen op de donderdagen 1x in de 2 , 3 of 4 weken een boeket bloemen in een bijpassende (leen) vaas. Heerlijk kant en klaar! Bij de eerstvolgende levering hebben we de bloemen in een geheel andere (leen)vaas en nemen we de vaas van de vorige keer weer mee. 

Wij ontzorgen & bezorgen!

De kosten zijn € 25,= per keer. 

Tip: ook geweldig leuk om een bloemabonnement kado te geven. Voor bijvoorbeeld een bedrag van € 100,-  komen wij 4x een prachtig boeket in vaas leveren. Deze afleverdata zijn uiteraard in overleg.

Een bloem abonnement is ook ideaal voor bedrijven.  Met recht een visitekaartje voor op uw balie! Ook mogelijk in combinatie met zijden bloemen of een abonnement in geheel zijden bloemen. In dit geval kunt u kiezen voor een kwartaal abonnement. Elk kwartaal een zijden bloemarrangement met de bloemen van het seizoen.

zijden bloemen

Zijden bloemen zijn ideaal voor op kantoren, in kantines of gewoon heerlijk thuis.

Soms zijn ze nagenoeg niet van echte bloemen te onderscheiden..zo knap nagemaakt.  Uiteraard gaat er niks boven echte bloemen, maar…als het mooi is opgemaakt in een vaas of in een bloemstuk verwerkt met natuurlijke materialen erbij, kan het een prachtig iets zijn, waar u hele lange tijd van kunt genieten.

Ook kunnen we u van dienst zijn met een zijden abonnement, zie onder het kopje Abonnementen.

Heeft u een eigen favoriete vaas of pot, en wilt u daar iets anders mee? Evt. iets met zijden bloemen en een mooie stronk. Breng deze dan naar ons toe, dan maken wij er iets moois en aparts van.

Zijden bloemen
Rouwstuk

rouw bloemwerk

Afscheid nemen is moeilijk, je wilt het zo ‘mooi’ en ‘goed’ mogelijk doen. Met bijpassend en persoonlijk bloemwerk wordt het iets verlicht.

Wij luisteren naar uw wensen en kunnen als u dat wilt een persoonlijk iets mee verwerken in het bloemstuk. Bijvoorbeeld voor een schaatsliefhebber, kunnen wij op een mooie manier een paar schaatsen in het bloemstuk verwerken.

Ook kunnen wij voor u de aankleding van de ruimte waarin de overledene ligt verzorgen.

bruids bloemwerk

Voor de mooiste dag van je leven, maken wij het allermooiste bijpassende boeket en bijbehorend bloemwerk. Er is heel veel mogelijk, alles naar eigen wens. Kom gewoon even langs voor meer info!

Bloemen abonnement